HEALTHCOACH

De meeste mensen weten dat je met een fit en krachtig lijf gezonder door het leven gaat. Ben jij je er van bewust dat een vitaal lijf minder risico’s loopt op allerlei verschillende lichamelijke complicaties? Bijna iedereen weet het, maar doet er niets aan, totdat het te laat is.

Hoe perfect zou een plek zijn waar je ultieme rust ervaart, waar je ultiem kunt ontladen, ultieme vorm van privacy kunt ervaren en ultieme focus kunt hebben. Dit alles ervaar je terwijl je aan jouw gezondheid en vitaliteit werkt.

Onze missie is om gezonde en fitte levens te realiseren. Persoonlijke aandacht is zeer belangrijk. Met onze intensieve begeleiding verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel op maat gemaakt.

E-Coaching

Een coaching programma kan veel tijd in beslag nemen. Je moet immers naar de coach toe reizen. Dit kan lastig zijn als je een drukke baan, (jonge) kinderen hebt of een leven dat zo afwisselend is dat het moeilijk is om afspraken te plannen. E-coaching kan dan uitkomst bieden.
Dit schema is voor 8 weken en wordt op jou als persoon aangepast, iedereen heeft andere doelen en een ander lichaam.
Wij stellen vragen over bijvoorbeeld je doelen, ervaringen en vervolgens maken wij een voedingsschema. Sturen jou een wekelijks voedingsschema, tips en maken een persoonlijke berekening door middel van de vragenlijst. Ook geven we begeleiding met sport & ontspanning. We houden contact per mail & whatsapp.
Dit zal jou motiveren beter leren eten, trainen en ontspannen.

★ Kosten: €99 (8 weken) 

HEALTHCOACH

Fitness Girl

”Fit & Health Body”

Vandaag de dag nemen we steeds minder de tijd om onszelf goed te voeden. Ons lichaam raakt ondervoed, ook al worden we steeds zwaarder. Omdat we vullen inplaats van voeden. We voldoen niet meer aan de basisbehoeften van ons lichaam en de juiste balans van inspanning, ontspanning en beweging. Je lichaam en geest raken hierdoor uit balans. Je lichaam krijgt vage klachten en je voelt je zwaar, moe en futloos.
Wist je bijvoorbeeld dat je per jaar minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnenkrijgt? En dat die gedeeltelijk worden opgeslagen in je lichaam?
Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Deze schade hoopt zich op, jaar na jaar. Het is dan ook niet vreemd als jij pas tussen je 30e en 40e levensjaar last krijgt van bepaalde klachten.

Purity reikt je een leef- en voedingswijze aan die op jouw klachten en persoonlijke behoefte is afgestemd.                 
                                                       ”Become the best version of yourself”

Door de focus op voedingspatroon en leefstijl worden jouw problemen aangepakt. Ook geef ik advies over beweging. Want zoveel mogelijk calorieën verbranden is een nutteloze bezigheid! U verbrand niet alleen vet maar ook spieren en u verstoort hormonen die u slank moeten houden. Veel mensen kiezen voor cardiotraining en minder eten, vervolgens zijn ze jaren bezig die overtollige kilo’s er af te trainen. Ze weten niet dat je veel betere prestaties kan leveren door anders te gaan sporten en je voedingsschema aan te passen. (Snelle suikers, gluten en koemelk laten staan en goede vetten en krachttraining zorgen voor resultaat!)
Je functioneert zoveel beter op alle levensgebieden als je in balans, vitaal en energiek bent! Goede voeding werkt als medicijn.
Wij geloven niet in afslank diëten, wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het niet werkt. Men verliest immers alleen vocht en spieren maar slechts weinig vetmassa. Na afloop van een dieet valt men terug.
Je hormonen raken nog meer uit balans. Het lichaam gaat zuiniger om met energie, de stofwisseling wordt trager. Een volgende afvalpoging wordt nog moeilijker.
Wij helpen je de cirkel te doorbreken, je hormoonhuishouding weer in balans te brengen en je stofwisseling weer op gang te krijgen. Afvallen bereik je niet door weinig te eten en veel te bewegen.
Wat nodig is, is het aanleren van een gezond en verantwoord eet- en gedragspatroon, waar je permanent iets aan hebt, wat je meer energie geeft en je daardoor betere resultaten behaalt!
Maar wat houdt dit in? In de praktijk blijkt dat mensen toch minder goed weten wat nu gezond is en wat niet. Hoe doorbreek je jouw verkeerde eet- en gedragspatroon? En nog belangrijker hoe houd je dit vol. Natuurlijk mag je af en toe wel een biertje of een chocolaatje! Door jezelf af en toe te belonen hou je het vol, maar met mate.

Wij maken alleen gebruik van bewezen recepten, formules en aanpak. Indien je je 100% inzet en aan het advies houdt is er gegarandeerd resultaat!
Als jouw persoonlijke voedingscoach help ik je hierbij!

★ 8 Weken Fit & Slank Pakket:
(8 weken intensieve begeleiding door een personal coach, EMS Bodytec Personal Training, elke week wegen, recepten en op maat gemaakte voedingsschema’s): 

Inbegrepen:
• Week 1: intakegesprek, meten & wegen, EMS Bodytec Training
• Week 2, 3, 4, 5, 6 en 7: elke week een op maat gemaakt voedingsschema, wegen & EMS Bodytec Training
• Week 8: meten & wegen, EMS Bodytec Training

★ Kosten:
€375

Werkwijze

Living fit a happy

Purity brengt je weer in balans met een persoonlijk voedingsadvies.
Vooraf vragen wij jou een voedingsdagboek bij te houden. Het is namelijk belangrijk dat wij inzicht krijgen in je voeding- en leefpatroon om een analyse te maken. Tijdens het gesprek nemen we een uitgebreid vragenformulier door.
Je leert en ervaart hoe je je lichaam weer in balans kunt brengen en de controle terugkrijgt over je eigen vitaliteit.
Wij werken vanuit jouw klachten, wensen en doelen en geven een persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast kijken wij naar je totale leefstijl, want ook met de juiste beweging, slaap, ontspanning en zingeving in je leven voedt je jezelf optimaal.
Wij geven daarom ook beweegadvies.
Het is het resultaat dat telt maar ook de weg er naar toe moet leuk zijn.
Wij zullen dus tussendoor tips geven, mailen en opdrachten geven.

Wij zijn een SBB erkend Leerbedrijf

SBB-logo

Top